Witam,
Chciałbym założyć stronę internetową tylko nie wiem jaką raczej tematyka counter-strike odpada bo jest tego w sieci tyle, że bezsens robić kolejne. Chciałbym aby moja strona była orginalna, nie powtarzalna i oczywiście znana ( ale do tego postaram się dojść sam). Więc proszę o podanie kilku propozycji o jakiej tematyce może być moja strona. Wszelka chęć współpracy brana po uwagę ! ! !
Z góry dziękuję za propozycję.
7 odpowiedzi w tym temacie
#1 Napisany przez:
Napisano 05 luty 2012 - 12:02
#2 Napisany przez:
Napisano 05 luty 2012 - 12:13
A ty wiesz że pomysły na unikalne strony to się sprzedaje?
#3 Napisany przez:
#4 Napisany przez:
Napisano 05 luty 2012 - 22:40
Gdyby ktoś miał swój pomysł to by pewnie taką stronę założył, tym bardziej gdyby to miała być strona oryginalna i niepowtarzalna bo wtedy można na tym zarobić. Musisz sam wiedzieć na czym się znasz, o jakiej tematyce miała by być twoja strona. Ktoś da Ci propozycję w dziedzinie której nie znasz i nawet najlepszy pomysł nie wypali.
Ja się nie znam...
#5 Napisany przez:
Napisano 06 luty 2012 - 21:24
Masz racje. Juz chyba mam pomysl ma moja strone. Teraz zaczne tworzyc dla niej styl oraz grafike. Tylko nie wiem czy moj pomysl wypali... Musze przeprowadzic kilka sond i ankiet, aby miec pewnosc ze moj czas i pieniadze nie wyrzuce w bloto. Nie chce podawac mojwgo pomyslu ze wzgledu na plagiatow...
PS sorry za bledy pisze z komorki ;)
PS sorry za bledy pisze z komorki ;)
#6 Napisany przez:
Napisano 07 luty 2012 - 14:21
Zawsze jest ryzyko że strona nie wypali, nawet jak wyłożysz dużą sumę na jej rozwinięcie.
#7 Napisany przez:
Napisano 07 luty 2012 - 17:41
No na pewno... ale mam nadzieję że większość pójdzie zgodnie z planem.
Tematy raczej do zamknięcia
Tematy raczej do zamknięcia
#8 Napisany przez:
Napisano 07 luty 2012 - 20:02
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Problem został rozwiązany.

Jeżeli masz uwagi zgłoś post, a odezwiemy się do Ciebie.
Problem został rozwiązany.

Jeżeli masz uwagi zgłoś post, a odezwiemy się do Ciebie.
Ja się nie znam...

Temat jest zamknięty
Użytkownik
Informacje