#1 Napisany przez:
Napisano 02 luty 2012 - 18:35
Jestem założycielem i potrzebuję nowych userów na tą stronę. Więcej info na:
Maks
#2 Napisany przez:
Napisano 10 luty 2012 - 20:15

"Nie potrafię wyobrazić sobie Boga, który nagradza i karze istoty przez siebie stworzone, lub Boga obdarzonego wolną wolą na podobieństwo nas samych. Nie mogę również ani też nie chcę sobie wyobrazić, że człowiek trwa dalej po fizycznej śmierci; nadzieje tą pozostawiam ludziom słabego ducha, którzy żywią ją ze strachu lub niedorzecznego egoizmu." ~Albert Einstein
"Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie." ~Paulo Coelho
Słyszałem, że prowadzisz grę?
Pamiętaj wszystko jest dobrze do czasu gdy pionki nie zdadzą sobie sprawy z tego, że nimi są i nie będą usiłować Ci przeszkodzić. Każda gra musi kiedyś mieć swój koniec...
Game Over?
jeszcze nie teraz...
#3 Napisany przez:
Napisano 11 luty 2012 - 23:27

Jeżeli masz uwagi zgłoś post, a odezwiemy się do Ciebie.
PW na forum lub MafiaDL@CMSStyle.pl
- Jeżeli wysłałeś już wiadomość oczekuj na odpowiedź a nie wysyłaj kolejne i kolejne na ten sam temat.
- Wysyłając wiadomość na PW masz pewność, że dostaniesz odpowiedź.
Kontaktując się pamiętaj !
- Pisząc do mnie używaj polskich znaków i staraj się pisać gramatycznie stosując znaki interpunkcyjne.
- Jeżeli piszesz aby zapytać się czy dołączę na twoje forum to nie zaczynaj rozmowy.
- Jeżeli piszesz w sprawie pomocy to pomogę ale tylko i wyłącznie na forum nie na PW.
- Wszystkie sprawy stron, z którymi jestem związany załatwiam tylko i wyłącznie poprzez daną stronę.
Lista Stron
# ~ DomenyLuka.eu ~ # ~CMSStyle.pl~ # ~GFSTeam.pl~ #
- Nie odpisuję na wiadomości typu "siema jesteś?" czy tym podobne.

Temat jest zamknięty
Użytkownik
Informacje