Imię: Rafał
Data urodzenia: 06.01.1997 - dla uproszczenia, mam 15 lat.
Wybrany dział: Myślę, że mógłbym podjąć się moderacji całej kategorii 'Grafika'.
Umiejętności w danej dziedzinie: Sądzę, że duże.
Doświadczenie w danej dziedzinie: Grafiką zajmuje się około trzech lat, z projektu na projekt zdobywam nowe umiejętności. Potrafię tworzyć już na dobrym poziomie prace graficzne, projekty stron internetowych.
Twoje Prace (szablony/modyfikacje):
Nie tworzę szablonów, ani modyfikacji - wystarczy te pojęcia wytłumaczyć i każdy będzie wiedział dlaczego. Jestem grafikiem, więc swoich projektów tak na prawdę nie potrafię zakodować - chociaż taka umiejętność by mi się przydała.

Kilka ostatnich projektów:
1.
Please Login or Register to see this Hidden Link
2.
3.
1. Co cię skłoniło do napisania podania?
Głównie to fakt, że poszukujecie moderatorów. Chcąc pomóc w dalszym rozwoju tego forum, postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę.
2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?
Jestem uczniem drugiej klasy gimnazjum. Staram się zarabiać na samego siebie po przez tworzenie grafiki - zawsze jakiś zysk mam, ale już nie długo takie sumy nie będą mi wystarczać.
3. Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ?
(Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu)
Oczywiście, forum SeNioRa.
Nick: WuZeet
(sam tekst wystarczy. To forum zbytnio nie wlicza sie do podobnej tematyki //MDL)
4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)
Nie.
5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)
Odpowiedź jest prosta. Chętnie zobaczyłbym moją osobę moderującą te działy, ponieważ przez długi okres czasu się kształciłem na tytuł "Grafika", nie jestem pierwszą lepszą osobą uruchamiającą program graficzny i nazywającą się grafikiem. Z dnia na dzień zdobywam nowe umiejętności, które wykorzystuje w swoich projektach, po wcześniejszym "wyćwiczeniu" ich. Potrafię okazać szacunek innym użytkownikom/grafikom. Oprócz tego jest kilka innych faktów, takich ogólny dot. moderowania. Znam się na rzeczy, potrafię pisać zrozumiale i po naszym ojczystym języku, staram się nie robić błędów w swoich postach.
6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?:
No myślę, że nic. Swoją osobą po prostu będę pilnował porządku, być może kiedyś trafi się jakiś pomysł (kto wie) i złożę wam propozycję.
Pozdrawiam,
Rafał 'WuZeet' Dąbrowski.
[odrzuc]
Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 26 marzec 2012 - 23:46
Wiek akcept by MafiaDL