Skocz do zawartości

Rekrutacja na moderatorów forum ! #4

19 odpowiedzi w tym temacie

#1 Napisany przez: Prezes Seba

Użytkownik

Lubisz być fajnym ?

Reputacja: 113

Informacje
  • Posada: Urlopowicz
  • Nr. Użytkownika: 5749
  • Nazywam się: Sebastian
  • Skrypt: IP.Board
  • GGadu:

• Nastrój mod: Zmartwiony

Napisano 01 październik 2011 - 02:58

Rekrutacja na moderatorów forum

Czas na kolejną rekrutację i danie szansy innym chętnym pozostania moderatorem naszego forum. Jeżeli jesteś osobą kreatywną i chętną do pomocy a także odpowiedzialną i spełnisz kilka naszych wymagań znajdujących się poniżej to zapraszamy do złożenia aplikacji. Każda osoba dostanie odpowiedź w ciągu 48h od założenia posta.

Zadania Moderatora:
    • wulgaryzmy i groźby,
    • spam,
    • offtopic,
    • nieregulaminowe avatary i sygantury, itp.
    • pomoc użytkownikom forum w razie problemów
    • systematyczna praca i odpowiadanie na maile/PW
    • utrzymywanie porządku i kultury na forum:
    Wymagania na Moderatora:

1. Dość dobra, dobra lub bardzo dobra znajomość tematyki jaką się wybrało,i wiedza ogólna oraz bardzo dokładna znajomość regulaminów znajdujących się na Forum.

2. Dość sporo wolnego czasu na poświęcenie go dla CMSStyle.pl

3. Umiejętność współpracy z ludźmi, cierpliwość i systematyczność

4. Mile widziane doświadczenie w moderowaniu forum (linki do forum)

5. Zasady znajomości ortografii oraz gramatyki.

6. wiek - minimum 16 lat

7. Brak aktywnych ostrzeżeń.

8. Udzielanie się w dziale i pomoc na którym chcemy moderatora.

Please Login or Register to see this Hidden Code

Kontakt ze mną
    • Jeżeli wysłałeś już wiadomość oczekuj na odpowiedź a nie wysyłaj kolejne i kolejne na ten sam temat.
    • Wysyłając wiadomość na PW masz pewność, że dostaniesz odpowiedź.
    • Skontaktować się zemną możesz tylko i wyłącznie poprzez na forum lub e-mail: administrator@cmsstyle.pl.
    Kontaktując się pamiętaj !
    • Pisząc do mnie używaj polskich znaków i staraj się pisać gramatycznie stosując znaki interpunkcyjne.
    • Jeżeli piszesz aby zapytać się czy dołączę na twoje forum to nie zaczynaj rozmowy.
    • Jeżeli piszesz w sprawie pomocy to pomogę ale tylko i wyłącznie na forum nie na PW .
    • Wszystkie sprawy związane ze stronami, których jestem administratorem załatwiam tylko i wyłącznie poprzez dane forum, nie spamuj mojego GG bo są inne osoby, które czekają na odpowiedź w ważniejszych sprawach.
    • Nie odpisuję na wiadomości typu "siema jesteś?" czy tym podobne.
    Inne
    • Zlecenia na wykonanie grafiki przyjmuję tylko na e-mail: biuro@moderncreative.pl
    • Pamiętaj ! Nie zajmuję się kodowaniem dlatego nie pisz w tej sprawie.
    • Sponsoring serwerów głosowych obecnie wstrzymany

#2 Napisany przez: eXe

Użytkownik

Reputacja: 78

Informacje
  • Posada: Moderator™
  • Nr. Użytkownika: 8818
  • Nazywam się: Patryk
  • Skrypt: jaki chce ;p
  • GGadu:

• Nastrój mod: Zmęczony

Napisano 01 październik 2011 - 08:56

Imię: Patryk
    Data urodzenia: 10.11.1994
    Wybrany dział: MyBB
    Umiejętności w danej dziedzinie: znam się dobrze na mybb, straram się pomagać jeśli ktoś czegoś szuka(nawet na gg z chęcią pomagam)
    Doświadczenie w danej dziedzinie: posiadałem około 4 fora na tym silniku, potrafię kodować, znam się na jego mocnych i słabych stronach, wielu osobom już pomogłem i naprawdę mimo że mi załufały to są zadowolone :)
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje): modyfikacji obecnie nie napisałem, lecz dodałem 2 być może bardzo słabe style jeden pod phpbb by przemo [DOWNLOAD] CSDSv1 - CMSStyle - Grafika, phpbb3, phpbb by przemo, php-fusion, WordPress <- ten styl był dodany w załączniku i teraz nie ma DL ale można go w necie wyszukać, jest na pewno na chomikuj, a drugi styl jest pod mybb [Styl] CSDS-MyBB - CMSStyle - Grafika, phpbb3, phpbb by przemo, php-fusion, WordPress

1. Co cię skłoniło do napisania podania? siostra mnie nakłoniła, nieraz siedzi koło mnie i się pyta czemu jest tyle pootwieranych tematów i pyta się też czy tam nikt nie patrzy co się dzieje, ja staram się pomagać w tym dziale ponieważ dobrze znam się na mybb :)

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz? obecnie jestem uczniem II roku w ZSZ w koniecpolu, w wolnych chwilach zajmuję się udzielaniem na forach, czasem nawet znajdę sobie jakąś pracę w sąsiedztwie

3. Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ?
    (Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu) hmm o podobnej tematyce, to jedynie forum SeNioRa tutaj link do mojego profilu

Please Login or Register to see this Hidden Link

jeśli się wlicza przemo.org to też tam mam konto, lecz nie używam, posiadam też na mybboard.pl

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności) miałem kilka razy bana na cs-fpg to była wina tego że jeden z moderatorów nieźle mnie denerwował, ciągle pisał mi na steam/pw coś co mnie denerwowało, nic nie odpisywałem, nagle wbijam na forum i patrzę a tu mam bana z powodem "Nie ładnie jest obrażać moderatorów" to samo się z kilkoma kontami powtórzyło, mam też bana na Skin*** za to że napisałem że żalowe to forum jest i cmsstyle jest lepsze

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana) tak jak pisałem, jest wiele otwartych tematów i z chęcią bym się zajął pomocą, z tego co można w tym dziale zauważyć, to się tam udzielam, do tego z chęcią pomagam lub staram się pomagać jeśli trzeba pomocy

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?: dodałbym 2 poddziały - Style i Modyfikacje pomogło by to łatwiej poszukać czegoś czego szukamy a łatwiejsze poszukiwanie pomogło by m.in szybciej znaleźć poszukiwaną rzecz i znacznie ułatwi korzystanie z działy mybb :)

[akceptuj]

Awans na Moderatora próbnego dnia 02.10.2011

Koniecznie wpisz się tutaj http://cmsstyle.pl/i...es-na-cmsstyle/ ;)

#3 Napisany przez: Wilhelm

Użytkownik

Wilh3lm Site Entertainment

Reputacja: 53

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 9440
  • Nazywam się: Rafał
  • Skrypt: Własne
  • GGadu:

• Nastrój mod: Szczęśliwy

Napisano 07 październik 2011 - 19:22

Imię: Rafał
    Data urodzenia: 29 /11/1992
    Wybrany dział: Zlecenia,Programowanie, webmasterka, hardware, hosting
    Umiejętności w danej dziedzinie: Ocencie sami.
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Grafika komputerowa: 3 lata (2 klasa specjalizacji), Kodowanie aplikacji internetowych: 5 lat(XHTML/CSS - 5 lat, PHP - 2 lata, JS/Jquery - 1 rok), Elektornika i informatyka
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje):
    www.domenyluka.pl
    www.jasielskie.org.pl
    www.tomekk.pl
    Moja prezentacja - www.plan.zspczarne.pl/raid (Zrobiona dzisiaj)

1. Co cię skłoniło do napisania podania?
    Jestem w ekipie od dawna, pomagam innym użytkownikom w problemach. Mysle, że wywiazałęm się z roli Eksperta. Wszyscy mnie znaja, wszyscy znacie mnie, także pomyślałem że warto spróbować.

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?
    Uczę się obecnie w klasie maturalnej na technika informatyka.

(Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu)
    www.goldenline.pl - Rafał Głuszak

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)
    Nie

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)
    Patrz punkt 1. Myśle że forum ma potencjał na dalszy rozwój.

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?:

- Kultura w działach
    - Porządek
    - Każdy użytkownik będzie mógł do mnie zadzwonić na skype z problemem.
    - Planuje rozbudować dział download

[akceptuj]

Użytkownik Prezes Seba edytował ten post 21 luty 2012 - 04:05

eXe wbił na CMSStyle po tym jak SeNioR nie chciał mu na gg pomagać xD został na dłużej teraz mówią do niego Panie Moderatorze :)

Ja natomiast wbiłem na CMSStyle po tym jak MafiaDL zlecił mi stworzenie panelu administracyjnego na www.domenyluka.pl xD Zostałem na dłużej i teraz mówią do mnie Panie Moderatorze :)

#4 Napisany przez: Łukasz

Użytkownik

Reputacja: 10

Informacje
  • Posada: Zbanowany
  • Nr. Użytkownika: 12039
  • Skrypt: IPB 3.2
  • Napisano 07 październik 2011 - 19:43

Imię: AdamData urodzenia: 20.05.1991

Wybrany dział: phpBB by przemo

Umiejętności w danej dziedzinie: Dobre , ogólnie tworzyłem bardzo dużo for na tym skrypcie , i znam go dobrze <oke>

Doświadczenie w danej dziedzinie: Robieniem stron www, zajmuje się 3 lata . Chętnie , chciałbym się podzielić widzą z innymi

Twoje Prace (szablony/modyfikacje): brak

1. Co cię skłoniło do napisania podania? Zawsze chciałem moderować te forum , myślę że się uda.

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz? Aktualnie pracuje w firmie serwerów gier

3. Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ? (Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu)

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności) Nigdy

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana) a dlaczego nie ? Chcę ukrucić pracy pozostałym personleu tego forum i szybki support.

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?: Obecnie nic , wszystko na miejscu.Moja ilość tematów , nie jest zbyt zadawalająca ale postaram się wszystko nadrobić ;)Pozdrawiam, Adam M.

[odrzuc]

Dane firmy:

GG: 38446133
    Ul. Cieślewskiego 9/35
    31-467 Kraków
    NIP: 795-209-48-16
    REGON: 650941328

#5 Napisany przez: Grafer

Użytkownik

Reputacja: 56

Informacje
  • Posada: Bywalec
  • Nr. Użytkownika: 6387

• Nastrój mod: Nie wybrano

Napisano 07 październik 2011 - 21:51

Imię: Filip
    Data urodzenia: 29.12.94
    Wybrany dział: Jeśli można tylko jeden to phpBB by przemo. Jeśli można więcej to oprócz przema chętnie zająłbym się moderacją działu IP.Board, Webspell, html/xhtml/css oraz grafika>wasze prace :)
    Umiejętności w danej dziedzinie: przemo? liczne style oraz multum postów z pomocą na tym forum. IPBoard? Moje forum stoi na tym skrypcie. + styl ipb stworzony przeze mnie jest jednym z najczęściej pobieranych styli na oficjalnym forum IPBoard. Webspell? Liczne klasy i multigamingi otworzone właśnie na tym skrypcie, a co za tym idzie i wiele styli stowrzonych pod niego. html? wiadomo, potrzebny jest do wszystkiego. bez niego nie zrobiłbym żadnego stylu. tak samo z grafiką. wszystkie style, które wykonuję mają grafikę zaprojektowaną przeze mnie (+ 4 letni staż na forum graficznym.)
    Doświadczenie w danej dziedzinie: j.w. 4 lata w grafice, ok. 3 lat w kodowaniu.
    igfr.org
    igfr.org/demo/przemo
    igfr.org/demo/ipb
    filtz.digart.pl
    filtz.deviantart.com

Codziennie przebywam na cmsstyle i pomagam userom :) Jestem userem z największa ilością reputacji, którą userzy przyznali mi za pomoc (nie licząc wlochena i skulla, którzy sami sobie lubią posty). Byłaby to swegu rodzaju nagroda za czas poświęcony na forum, a zarazem motywacja do dalszej pracy.

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz? Uczę się w LO w Poznaniu na kierunku mat-fiz-inf (ooo, jaki nerd! :DD).

tylko na przemo.org. a tak to tylko na forach graficznych.

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)
    tak. ponad 3 lata za skopiowanie pracy innej osoby. od tego czasu jestem czysty.

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)
    Wszystko wymieniłem w poprzednich podpunktach. Myślę, że moja wiedza może przydać się początkującym.

przemo > nic. najbardziej rozbudowany dział na forum i dobrze :)
    ip.board > rozbudowałbym ten dział do rozmiarów choćby takiego extreme-fusiona. jest to coraz bardziej popularny wśród polskich internautów skrypt, a po za tym to forum też na nim stoi :)
    webspell > jako dział nic bym nie zmienił. można powrzucać trochę darmowych styli i modyfikacji, ale to już moja przyszła robota.
    html > nic
    wasze prace > nie zamykać starych tematów z pracami. Jeśli ktoś wystawia prace do oceny to niech userzy oceniają.

[akceptuj]

Dołączona grafika

#6 Napisany przez: Fryca

Użytkownik

Reputacja: 12

Informacje
  • Posada: Przyjaciel
  • Nr. Użytkownika: 6212

Napisano 12 grudzień 2011 - 15:23

Imię: Mateusz
    Data urodzenia: 5/9/93
    Wybrany dział: dowolny
    Umiejętności w danej dziedzinie: ---
    Doświadczenie w danej dziedzinie: ---
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje): ---
    Pozwoliłem sobie na ominięcie tych trzech punktów, ponieważ nie wybrałem docelowego działu w którym miałbym moderować a z racji tego, że w Administracji są osoby, które mnie znają to wiedzą również co potrafię.

Przywiązanie do forum. Miałem sporą przerwę, gdyż potrzebowałem takiego odpoczynku i "oczyszczenia".

Uczę się.

3. Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ?(Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu)

Nie posiadam.

Nigdy nie dostałem bana.

Jak może niektórzy pamiętają byłem moderatorem globalnym i uważam, że się spisywałem na tym stanowisku, dlatego też chciałbym do tego wrócić.

To wszystko będzie zależeć od tego jaki dział zostanie mi przydzielony.

Pozdrawiam, Fryca ;]

[odrzuc]

Użytkownik Prezes Seba edytował ten post 21 luty 2012 - 04:04
    PW

POWRÓT ?!

#7 Napisany przez: hark

Użytkownik

Reputacja: 3

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 6537
  • GGadu:

• Nastrój mod: Neutralny

Napisano 02 styczeń 2012 - 17:24

Imię: Michał
    Data urodzenia: 22.12.1995r.
    Wybrany dział: Grafika
    Umiejętności w danej dziedzinie: Nie lubię oceniać samego siebie, ale myślę że dosyć dobre. Znaczną ilość swojego wolnego czasu spędzam w photoshop'ie. Jeżeli jest taka możliwość i posiadam czas to wykonuję zlecenia związane z grafiką.
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Hmm.. Siedzę w tym jakieś dwa lata..

Każdego dnia odwiedzam CMSstyle i spędzam tu dosyć dużą ilość czasu.
    Pomyślałem że w tym samym czasie mogę także pomagać przy tym dziale, który jest przeze mnie bardzo lubiany. :)

Obecnie uczęszczam do Technikum Informatycznego.

//edit by Admin Znamy.

Tak, raz miało to miejsce.. Ponieważ założyłem forum o takiej samej tematyce jak te lecz zostało usunięte.

Myślę że powinienem zostać moderatorem tego działu, ponieważ grafika to moje główne zainteresowanie w życiu.
    Bardzo lubię pomagać / doradzać innym jeśli oczywiście potrafię. Ogólnie to lubię pilnować porządku na forach. :)

Z tego co widzę to jest OK. Na dzień dzisiejszy niczego bym nie zmieniał.

Bardzo chciałbym dostać swoją szansę :)
    Z poważaniem
    Hark

[odrzuc]

Użytkownik Prezes Seba edytował ten post 21 luty 2012 - 04:04
    mała aktywność, warn

#8 Napisany przez: MafiaDL

Użytkownik

Domena 4you

Reputacja: 51

Informacje
  • Posada: Administrator™
  • Nr. Użytkownika: 5976
  • Nazywam się: Łukasz

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:29

Zachęcamy do składania podań wszystkich w szczególności grafików!

Kontakt ze mną

PW na forum lub MafiaDL@CMSStyle.pl
    - Jeżeli wysłałeś już wiadomość oczekuj na odpowiedź a nie wysyłaj kolejne i kolejne na ten sam temat.
    - Wysyłając wiadomość na PW masz pewność, że dostaniesz odpowiedź.

- Pisząc do mnie używaj polskich znaków i staraj się pisać gramatycznie stosując znaki interpunkcyjne.
    - Jeżeli piszesz aby zapytać się czy dołączę na twoje forum to nie zaczynaj rozmowy.
    - Jeżeli piszesz w sprawie pomocy to pomogę ale tylko i wyłącznie na forum nie na PW.
    - Wszystkie sprawy stron, z którymi jestem związany załatwiam tylko i wyłącznie poprzez daną stronę.

Lista Stron

# ~ DomenyLuka.eu ~ # ~CMSStyle.pl~ # ~GFSTeam.pl~ #

- Nie odpisuję na wiadomości typu "siema jesteś?" czy tym podobne.

#9 Napisany przez: Ficu

Użytkownik

Reputacja: 12

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 8965
  • Skrypt: phpBB by Przemo, phpBB3, SMF, DLE, MyBB,

• Nastrój mod: Smutny

Napisano 03 luty 2012 - 20:53

Imię: Jakub
    Data urodzenia: 05.08.1995
    Wybrany dział: phpBB3,
    Umiejętności w danej dziedzinie: Dosyć duże :)
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Długo już pracuję na tym skrypcie, potrafię pod niego kodować
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje): Aktualnie nie mam żadnych szablonów do pokazania, lecz wkrótce ujrzycie cały duży projekt mojego wykonania (

).

Nie ma takiego czynnika, który mnie 'skłonił do napisania podania' :) samo z siebie jakoś tak wyszło może to, że zawsze chciałem mieć tutaj moderatora ;)

Uczę się.

Owszem :)
    Flamaster

<tak znamy link cmsSz>

Flamaster

Nie.

Dlaczego ja ? :)
    Hmm... dobre pytanie :D Wydaje mi się, że nadaję się na rolę moderatora tego działu, mam dosyć duże doświadczenie z phpBB3 i cały czas pracuję z tym silnikiem. Z każdym dniem dowiaduję się co raz to nowszych informacji na temat tego silnika. Od czasu do czasu również pomogę w tłumaczeniu modyfikacji na niego. Już długi okres czasu staram się przekonać jak najwięcej osób do tego silnika. A tak poza tym to mam duże doświadczenie w moderowaniu for :).

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?
    Obecnie nie przychodzi mi nic do głowy :) na pewno postarałbym się trochę go 'rozkręcić'.

Pozdrawiam,
    Jakub "Flamaster" Ficek

[akceptuj]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 20 luty 2012 - 04:04

"Nie potrafię wyobrazić sobie Boga, który nagradza i karze istoty przez siebie stworzone, lub Boga obdarzonego wolną wolą na podobieństwo nas samych. Nie mogę również ani też nie chcę sobie wyobrazić, że człowiek trwa dalej po fizycznej śmierci; nadzieje tą pozostawiam ludziom słabego ducha, którzy żywią ją ze strachu lub niedorzecznego egoizmu." ~Albert Einstein

"Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie." ~Paulo Coelho

Słyszałem, że prowadzisz grę?

Pamiętaj wszystko jest dobrze do czasu gdy pionki nie zdadzą sobie sprawy z tego, że nimi są i nie będą usiłować Ci przeszkodzić. Każda gra musi kiedyś mieć swój koniec...

Game Over?

jeszcze nie teraz...

#10 Napisany przez: Prezes Seba

Użytkownik

Lubisz być fajnym ?

• Autor tematu

Reputacja: 113

Informacje
  • Posada: Urlopowicz
  • Nr. Użytkownika: 5749
  • GGadu:

• Nastrój mod: Zmartwiony

Napisano 20 luty 2012 - 13:22

Przypominamy o rekrutacji na moderatorów forum. Teraz również możesz zyskać rangę "Uploader" lub "Redaktor" i pomóc w rozwoju forum.

Czekamy na wasze podania ! Nie bój się podjąć wyzwania !

Kontakt ze mną
    • Jeżeli wysłałeś już wiadomość oczekuj na odpowiedź a nie wysyłaj kolejne i kolejne na ten sam temat.
    • Wysyłając wiadomość na PW masz pewność, że dostaniesz odpowiedź.
    • Skontaktować się zemną możesz tylko i wyłącznie poprzez na forum lub e-mail: administrator@cmsstyle.pl.
    • Pisząc do mnie używaj polskich znak&oacute;w i staraj się pisać gramatycznie stosując znaki interpunkcyjne.
    • Jeżeli piszesz aby zapytać się czy dołączę na twoje forum to nie zaczynaj rozmowy.
    • Jeżeli piszesz w sprawie pomocy to pomogę ale tylko i wyłącznie na forum nie na PW .
    • Wszystkie sprawy związane ze stronami, kt&oacute;rych jestem administratorem załatwiam tylko i wyłącznie poprzez dane forum, nie spamuj mojego GG bo są inne osoby, kt&oacute;re czekają na odpowiedź w ważniejszych sprawach.
    • Nie odpisuję na wiadomości typu "siema jesteś?" czy tym podobne.
    Inne
    • Zlecenia na wykonanie grafiki przyjmuję tylko na e-mail: biuro@moderncreative.pl
    • Pamiętaj ! Nie zajmuję się kodowaniem dlatego nie pisz w tej sprawie.
    • Sponsoring serwer&oacute;w głosowych obecnie wstrzymany

#11 Napisany przez: Gierlo

Użytkownik

Reputacja: 5

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 12941
  • Nazywam się: Krzysztof
  • Skrypt: PHP / MySqL
  • GGadu:

Napisano 20 luty 2012 - 22:13

Imię: Krzysztof
    Data urodzenia: 30.12.1995
    Wybrany dział: Wasze Prace
    Umiejętności w danej dziedzinie: Kodowanie (x)HTML+CSS, Proste skrypty PHP/MySqL, Grafika (layouty)
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Kodowanie (x)HTML+CSS, Tworzenie skryptów PHP, Tworzenie grafiki (layout, i nie tylko)
    -

-

-

-

Dużo wolnego czasu i chęć zrobienia czegoś dla tak wspaniałego forum

Uczę się jako technik mechanik pojazdów samochodowych (szkoła informatyczna nie wypaliła)

Nie, wszystkich potrzebnych mi informacji dostarcza mi forum CMS-STYLE (bardzo dobre i ma wysoką pozycję, szanuję administratorów tego forum)

Dostałem na forum elektroda.pl za przypadkową rejestrację dwóch kont

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana
    Chciałbym wprowadzić ład i porządek w dziale "Wasze Prace". W tym dziale dalej forumowicze używają ocen w skali co jest zabronione przez regulamin oraz bardzo denerwuje. Do tego miałem pomysł żeby wprowadzić grupę odpowiedzialną za ocenianie gdyż większość ocenia prace w kategoria Layout a pomija inne również ładne i przejrzyste prace. Z tego co zaobserwowałem wżyciu forum kolega "Exe" ocenia każdy dział i zawsze ma mile słowa na temat pracy (tutaj go Serdecznie pozdrawiam)

[akceptuj]

#12 Napisany przez: rdn231

Użytkownik

Reputacja: 6

Informacje
  • Posada: User
  • Nr. Użytkownika: 14463
  • Skrypt: IP.Board 3.2.3

Napisano 20 luty 2012 - 23:57

Imię: Tomek
    Data urodzenia: 9 Marzec 1995
    Wybrany dział: Grafika
    Umiejętności w danej dziedzinie: Wiem prawie wszystko o grafice rastrowej, obecnie jestem na etapie rozwoju w strone grafiki wektorowej.
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Grafikiem jestem od 2-3 lat.
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje): http://cmsstyle.pl/t...7872#entry77872 lub www.rdn-design.pl

Ostatnio mam naprawde wiele wolnego czasu i chciałbym na jakimś forum zająć się działem graficznym :)
    Na forum zarejestrowałem się niedawno, stąd mało postów, jednak myślę że to się szybko odmieni :)

Uczę się w technikum informatycznym o profilu graficznym,

(graffika.pl)

Nigdy mi się nie zdarzyło :)

Wydaje mi się że bardzo dużo wiem na temat grafiki, do perfekcji opanowałem obsługę programów graficznych. Z skryptem IP.Board pracuje już ponad hmm, 2 lata? (gun-play.pl, atplay.pl). Nie lubię gdy ktoś wprowadza kogoś w błąd a z tego co zauważyłem, dość dużo osób wypowiada się, choć wcale nie wie o czym :)

Z pewnością zmienił bym nazwy działów oraz ich rozplanowanie,
    Myślę że tak, jak przedstawiłem poniżej było by wg mnie lepiej, ale to tylko przypuszczenia :)

Cytat

Grafika rastrowa
    - Tutoriale
    - Problemy
    - Pomoc
    - Programy graficzne

Grafika wektorowa
    - tutoriale
    - Problemy
    - Pomoc
    - Pogramy graficzne

Dodatki
    - Szukam
    - Pobieralnia
    - Inne

Oraz ostatni dział, tak jak jest,

[odrzuc]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 01 marzec 2012 - 21:55
    Kilka dni na forum...

#13 Napisany przez: DominatoR

Użytkownik

Reputacja: 2

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 12085

Napisano 01 marzec 2012 - 20:36

Imię:Patryk
    Data urodzenia:27 maj 1994
    Wybrany dział: Hyde Park

Umiejętności w danej dziedzinie:Bawię się amatorsko grafiką na swoje potrzeby.

Doświadczenie w danej dziedzinie:

1. Co cię skłoniło do napisania podania?Teraz mam złamaną nogę będę siedział i się nudził w domku wiec pomyślałem że powrócę na forum i napisze podanie o mederatora.

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?Uczę się.

Nie

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)Tak już nie pamiętam za co.

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)Jak już pisałem wyżej mam dużo czasu chęci zapały i lubię luźne gadki :)

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?:Wydaje mi się że nic.
    wiem że mam mam mało postów lecz szybko to nadrobię.

[odrzuc]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 25 marzec 2012 - 13:55

#14 Napisany przez: shaxo

Użytkownik

Reputacja: 19

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 13478
  • Skrypt: Żadnego

• Nastrój mod: Szczęśliwy

Napisano 01 marzec 2012 - 22:48

Imię: Sebastian
    Data urodzenia: 19.06.1993
    Wybrany dział: Giełda i Wasze Strony
    Umiejętności w danej dziedzinie: Hmm szczerze mówią umiejętności w tych działach który podałem to umiejętność utrzymania tam porządku i dobrego moderowania.
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Moderowaniem stron zajmuję się już jakieś 4 lata więc jakieś tam jest dobre nawet.
    Hmm szablonów jako takich nie ma zrobionych ale mogę pokazać swoje ostatnie prace i zobaczycie sami co tam mi wychodzi. Dodam że niedługo te prace będą zakodowane i będzie można zobaczyć online.
    1.

2.

To są ostanie prace które wykonałem ostatnio a reszty nie pokaże ponieważ na DA nie wrzuciłem a miałem formata i przepadły. Grafiką od 4 miesięcy się zajmują więc niedługo wrzucę kolejne prace.

Co mnie skłoniło ? Hmmm, bardzo trudne pytanie. Powiem tak zobaczyłem że potrzebujecie ludzi na stanowisko poda więc złożyłem podanie ponieważ chcę pomóc jeszcze lepszym rozwoju forum .

Obecnie pracuje jestem koordynatorem w pewnej firmie a weekendowo studiuję w Warszawie w grupie o kierunku marketingowym.

Posiadam jeszcze na cmsszablony.pl a tu proszę link do profilu:

Tak wiem mam tam 1 warna za złe zachowanie ale to było dawno i po prostu tamten pan rozłożył mnie na łopatki ja nie wytrzymałem i musiałem napisać to co napisałem.

Nie nigdy się jeszcze nie zdarzyło.

Hmm dlaczego ? Zadajecie kolejne trudne pytanie ale odpowiem wam nanie :D . Powiem tak nie będę wam mówił że będę najlepszym kandydatem na tą posadę moderatora bo to by było oszustwo które jest nic nie warte. Chcę nim zostać z takich względów gdyż mam duże doświadczenie w moderowaniu forum. Niektórzy z cmsstyle mogą powiedzieć że nie jestem byle kim i traktuje swoje obowiązki bardzo poważnie. Wcześniej długi czas współpracowałem z Mafią na dawnym fraguj.com również współpracowałem przez krótki okres z M4g!k'em , dav3k i współpracuje z flamastrem i sądzę że oni mogą mnie zarekomendować.

Hmm, w tych działach za dużo zmienić nie można jedynie będę starał się jak najlepiej moderować swoje działy oraz będę pilnował non stop porządku itp.

PS. Wiem że mam mało postów ale nadrobię to i więcej będę się udzielał.

[akceptuj]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 25 marzec 2012 - 13:55

#15 Napisany przez: Hub3rt

Użytkownik

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 13498
  • Skrypt: Przemo.

Napisano 11 marzec 2012 - 13:45

Imię:Hubert
    Data urodzenia:26.07.1995
    Wybrany dział:Hyde Park
    Umiejętności w danej dziedzinie:Do pisania na różne tematy nie potrzeba jakieś wielkich umiejętności. Wystarczy jedna umiejętność pisania po Polsku.
    Doświadczenie w danej dziedzinie:Lubię sobie pospamować,pogadać na różne tematy.
    Twoje Prace (szablony/modyfikacje):Brak

1. Co cię skłoniło do napisania podania?Lubię sobie popisać na przeróżne tematy w i przy okazji mógłbym pomóc.
    Mam dużo czasu świetnie czuję się w roli moderatora jak już coś robię to na 100%

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?Uczę się.

Mam jednego warna ale to tylko przez nieodpowiednią administrację.
    Zresztą i tak już nie wchodzę na te forum.
    Zbyt niski poziom jak dla mnie.

4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)Kiedyś na pewnej sieci CS która już dawno upadła.
    Za to że obraziłem Administratora który na najpierw
    mnie wyzywał.

5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)Mam dużo doświadczenie
    Miałem kiedyś własną siec CS.
    Jestem odpowiedzialny,miły,zawsze staram się wyjść z problemu.

6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?:Zdecydowanie jest za mało kategorii.Dodał bym takie jak: Gry,Sport,Komputery.GSM,Muzyka. To będzie na tyle pozdrawiam Hubert

[odrzuc]

#16 Napisany przez: CodiDev

Użytkownik

Reputacja: 3

Informacje
  • Posada: Koder
  • Nr. Użytkownika: 6875

• Nastrój mod: Wyluzowany

Napisano 24 marzec 2012 - 01:05

Imię:Kamil
    Data urodzenia:05.07.1995
    Wybrany dział:HTML/XHTML/CSS-Grafika *Pomoc i *Pobieralnia
    Umiejętności w danej dziedzinie:Bardzo Dobre
    Doświadczenie w danej dziedzinie:Doświadczenie w tych działach mam bardzo dobre jako koder i grafik znam się na rzeczy i będę się starał utrzymywać ład i porządek.
    -www.kumple-design.pl
    -www.radio-bass.pl

Chciałbym jakoś pomóc w utrzymaniu porządku w tych działach.

2. Czym się obecnie zajmujesz - uczę się w technikum

Nie mam moim zdaniem to jest najlepsze forum i tu znajduje zawsze odpowiedź

Nie

Mam duże doświadczenie jeżeli chodzi o fora miałem kilka o tematykach gier i wiem czym to się je.
    Chciałbym się też jakoś przyczynić do rozwoju forum jako moderator. Pisać i nagrywać poradniki, zapraszać znajomych, dodawać jakieś prace darmowe etc.

Myślę że działy są w porządku. Po prostu będę się starał utrzymywać porządek w wybranych działach.

[odrzuc]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 26 marzec 2012 - 12:20

GG:7511212
    Zajmuje się kodowanie jak i grafiką.

#17 Napisany przez: WuZeet

Użytkownik

Reputacja: 10

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 10227
  • Nazywam się: Rafał
  • Skrypt: phpBB by Przemo

Napisano 25 marzec 2012 - 00:35

Imię: Rafał
    Data urodzenia: 06.01.1997 - dla uproszczenia, mam 15 lat.
    Wybrany dział: Myślę, że mógłbym podjąć się moderacji całej kategorii 'Grafika'.
    Umiejętności w danej dziedzinie: Sądzę, że duże. :)
    Doświadczenie w danej dziedzinie: Grafiką zajmuje się około trzech lat, z projektu na projekt zdobywam nowe umiejętności. Potrafię tworzyć już na dobrym poziomie prace graficzne, projekty stron internetowych.
    Nie tworzę szablonów, ani modyfikacji - wystarczy te pojęcia wytłumaczyć i każdy będzie wiedział dlaczego. Jestem grafikiem, więc swoich projektów tak na prawdę nie potrafię zakodować - chociaż taka umiejętność by mi się przydała. :)
    Kilka ostatnich projektów:
    1.

2.

3.

Głównie to fakt, że poszukujecie moderatorów. Chcąc pomóc w dalszym rozwoju tego forum, postanowiłem zgłosić swoją kandydaturę.

Jestem uczniem drugiej klasy gimnazjum. Staram się zarabiać na samego siebie po przez tworzenie grafiki - zawsze jakiś zysk mam, ale już nie długo takie sumy nie będą mi wystarczać.

Oczywiście, forum SeNioRa. Nick: WuZeet
    (sam tekst wystarczy. To forum zbytnio nie wlicza sie do podobnej tematyki //MDL)

Nie.

Odpowiedź jest prosta. Chętnie zobaczyłbym moją osobę moderującą te działy, ponieważ przez długi okres czasu się kształciłem na tytuł "Grafika", nie jestem pierwszą lepszą osobą uruchamiającą program graficzny i nazywającą się grafikiem. Z dnia na dzień zdobywam nowe umiejętności, które wykorzystuje w swoich projektach, po wcześniejszym "wyćwiczeniu" ich. Potrafię okazać szacunek innym użytkownikom/grafikom. Oprócz tego jest kilka innych faktów, takich ogólny dot. moderowania. Znam się na rzeczy, potrafię pisać zrozumiale i po naszym ojczystym języku, staram się nie robić błędów w swoich postach.

No myślę, że nic. Swoją osobą po prostu będę pilnował porządku, być może kiedyś trafi się jakiś pomysł (kto wie) i złożę wam propozycję.

Pozdrawiam,
    Rafał 'WuZeet' Dąbrowski.

[odrzuc]

Użytkownik Α MafiaDL Ω edytował ten post 26 marzec 2012 - 23:46
    Wiek akcept by MafiaDL

#18 Napisany przez: Hub3rt

Użytkownik

Informacje
  • Nr. Użytkownika: 13498
  • Skrypt: Przemo.

Napisano 15 kwiecień 2012 - 20:26

[b]Imię:Hubert[/b]
    [b]Data urodzenia:26.07.1995[/b]
    [b]Wybrany dział:Hyde Park[/b]
    [b]Umiejętności w danej dziedzinie:W tym dziale nie potrzeba jakiś większych umiejętnośći.[/b]
    [b]Doświadczenie w danej dziedzinie:[/b]
    [b]TwojePrace(szablony/modyfikacje):[/b]http://cmsstyle.pl/t...6-moja-galeria/

[b]1.Co cię skłoniło do napisania podania?:Dużo wolnego czasu.I nuda przy komputerze.[/b]

[b]2.Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?:Uczę się.[/b]

[b]3.Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ?
    (Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu, nie wliczając forum c-szablony):Nie[/b]

[b]4.Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ?(jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności):Tak.

Administrator pewnego forum mnie podpuszczał
    [/b]

[b]5.Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ?(dłuższa odpowiedz mile widziana):Jestem miłym i pracowitym człowiekiem.Lubie sobie popisać o przeróżnych rzeczach dlatego wybrałem ten dział.[/b]

[b]6.Cobyś zmienił w danym dziale,żeby było lepiej?:Na chwilę obecną nic.Pilnował bym porządku.[/b]

[odrzuc]

Użytkownik MafiaDL edytował ten post 16 kwiecień 2012 - 00:09
    NIE SZUKAMY MODERATORÓW W DZIAŁACH OGÓLNYCH

#19 Napisany przez: MafiaDL

Użytkownik

Domena 4you

Reputacja: 51

Informacje
  • Posada: Administrator™
  • Nr. Użytkownika: 5976
  • Nazywam się: Łukasz

Napisano 13 maj 2012 - 16:36

Przypominamy o rekrutacji na moderatorów forum. Teraz również możesz zyskać rangę "Uploader" lub "Redaktor" i pomóc w rozwoju forum.

Czekamy na wasze podania ! Nie bój się podjąć wyzwania !

Kontakt ze mną

PW na forum lub MafiaDL@CMSStyle.pl
    - Jeżeli wysłałeś już wiadomość oczekuj na odpowiedź a nie wysyłaj kolejne i kolejne na ten sam temat.
    - Wysyłając wiadomość na PW masz pewność, że dostaniesz odpowiedź.

- Pisząc do mnie używaj polskich znaków i staraj się pisać gramatycznie stosując znaki interpunkcyjne.
    - Jeżeli piszesz aby zapytać się czy dołączę na twoje forum to nie zaczynaj rozmowy.
    - Jeżeli piszesz w sprawie pomocy to pomogę ale tylko i wyłącznie na forum nie na PW.
    - Wszystkie sprawy stron, z którymi jestem związany załatwiam tylko i wyłącznie poprzez daną stronę.

Lista Stron

# ~ DomenyLuka.eu ~ # ~CMSStyle.pl~ # ~GFSTeam.pl~ #

- Nie odpisuję na wiadomości typu "siema jesteś?" czy tym podobne.

#20 Napisany przez: JacobCode

Użytkownik

Reputacja: 11

Informacje
  • Posada: Koder
  • Nr. Użytkownika: 8654
  • Nazywam się: Kuba
  • Skrypt: Zalezy
  • GGadu:

Napisano 13 maj 2012 - 17:32

[b]Imię:[/b] Jakub
    [b]Data urodzenia:[/b] 28.11.1994
    [b]Wybrany dział:[/b]Programowanie i webmasterka
    [b]Umiejętności w danej dziedzinie:[/b] znajomość html,css,js zaczynam "zabawę" z php.
    [b]Doświadczenie w danej dziedzinie:[/b] Koduje na poważnie od kilku miesięcy.
    [b]Twoje Prace (szablony/modyfikacje):[/b] Szablon dzielnica_gier, fastkill,

[b]1. Co cię skłoniło do napisania podania?[/b] Słaba aktywność na forum, chęć ruszenia tego.

[b]2. Czym się obecnie zajmujesz - uczysz się, studiujesz, pracujesz?[/b] Uczeń, za rok matura miejmy nadzieję.

[b]3. Czy posiadasz konta na forum o podobnej tematyce ?
    (Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu, nie wliczając forum c-szablony)[/b]

[b]4. Czy dostałeś(aś) kiedyś bana na forach ? (jeśli tak proszę wyjaśnić okoliczności)[/b]nie. jedynie cmssz, ale to chyba mało ważne ;)

[b]5. Dlaczego akurat ty powinieneś zostać moderatorem wybranego działu ? (dłuższa odpowiedz mile widziana)[/b] bo się na tym znam, moderowałem kilka for, prowadziłem własne, mam wiedzę, którą chętnie przekazuję innym.

[b]6. Co byś zmienił w danym dziale, żeby było lepiej?:[/b] nic.

Podanie zostało odrzucone

//Powód - "Konkurencyjne fora" - Nie wierzymy w "nawrócenia"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1 ::

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za posty użytkowników.
  • regulamin kontakt reklama mapa forum